Harrastan koripallopeeärrää... täh?

Tuossa edellisessä postauksessani jo vähän vihjailin, että ainakin minun syksyjeni pelastus on koripallokauden alku. Siihen ei ole enää montaa yötä ja vähän jo jännittää. Paljon pitää vielä tehdä, että kausi saa arvoisensa alun.

Teen siis PR-juttuja miesten Korisliigajoukkue KTP-Basketille ja nyt ajattelin vähän avata mitä kaikkea se pitää sisällään.

Olen ammatiltani tuottaja ja se kokemus kyllä auttaa paljon myös tämän harrastuksen kanssa. Pelejä kutsutaan hienosti ottelutapahtumiksi ja niillehän tarvitaan tuottaja. Pitää miettiä palveluita asiakkaan näkökulmasta, viihteellisyyttä ja kehittämistä, kuitenkin niin, että se koripallo on siellä pääroolissa. Tällä viikolla olen mm. katsastanut tanssijoita, jutellut DJn kanssa musiikista, somistanut Pro Club tilaa, etsinyt parasta vaihtoehtoa korttimaksuille, inventoinut fanituotteita ja ideoinut uusia houkuttelevia tuotteita.

Joukkue on nyt kasassa ja pelannutkin jo muutaman (hyvin lupaavan) harjoitusottelut. Minun onnekseni pelit on vielä pelattu Kotkan ulkopuolella, mutta ehdin kuin ehdinkin nopeasti oman Venäjäntunnin jälkeen ajaa Kouvolaan katsomaan miltä juokkue näyttää.

Tällä viikolla kävin hakemassa yhden pelaajan lentokentältä, vein kaksi Prismaan opettelemaan miten hedelmät punnitaan (he muuten eivät paljoa hedelmiä tai vihanneksia ostaneet ja tähän on tultava muutos). Me itse emme varmaan huomaakaan, että ohjeistusta tarvitan mm siihen, että ostokset pakataan itse kassalla kassiin, kolikkoa tai polettia tarvitaan kärryjä varten ja että meillä Suomessa on todella paljon valinnanvaraa ostaessa kanaa ja jauhelihaa. Huoh!

Sitten viikkoon kuului myös KTP-Basket päivän ideointia Pasaatiin, joukkueen kuvausten suunnittelua, synttäriyllärin järjestämistä fanille ja WAU, UUDET NETTISIVUT... ne tulevat jo toivottavasti ennen kauden alkua!

Tämä oli siis minun harrastus. Sitten on myös hoidettava koti, koirat, perhe ja siis se tuottajan työ. Nautin kyllä aivan kaikesta tästä ja kuvat kertokoot lopun.

Hyvää viikonloppua ja alkavaa viikkoa!

Harkkapeli Kouvolassa

Uusia tuotteita faneille

Kauppakärryt ja kassit

Pro Club uusiutuu

Dance Palette katsastuksen alla

Hassuttelua kotona

Kommentit

Suositut tekstit